Huomenna on siis lähtö sinne vuokratulle mökille 8) Ongitaa,soudetaaan,grillataan,nukutaan,tylsistytään ja kaikkea muuta 8D Hyvä kun 7 henkinen perhe ei edes mahdu autoon kun on 1 ihminen liikaa, sillä meidän tuttu kuskaa meidät perille ja pois. Ja kaikenlisäksi pitäs mahtua vkl ruoat ja muut tarvikkeet, hmmm.. Tulee varmasti ahdas matka 8D

tänään oli ihan suht koht mielenkiintoinen päivä. Sisko heräs ysiltä, että unirytmi paranis. No, minä unikekona nousin vasta puol kymmenen pintaa 8D Sitten kävin suihkussa, söin muroja ja puin. Sitten lähdin kaupoille äidin luo. Treffattiin seppälässä. Hihi, ja sieltä sain napattua mukaan pannan ja vyön. Vyö oli tosin vaan liian pitkä ettei reikiä löytynyt 8/ hukkaan meni kymmenen euroa. No kaipa siihen voi jtn viritellä 8s Sitten mentiin sinne intersporttiin minne oli tarkotuskin. JA JEE! sain sen kauan toivotun dakine repun 8))) happyhappy.. son tosi ihana va värit on just kohallaan kun itekkin olen tälläinen väripläjäys 8) Siitä sitten koukkasin pikkusikon ja iskän kanssa lentokentälle. Siellä kun on kuulemma lähin nokian puhelinkorjaamo.. Ja sinne menin siksi, että sisko ei tahtonutkaan mennä mukaan mutta heti kun tarjoudun lähtee messiin niin se suostu mennä.

Mutta illan päätteeksi innostuin lähteä pyöräilylenkille 8) sain puol tuntia väkisellä kulutettua mutta enempää en jaksanut. Kunto kun on päässy huonoon kuntoon 8D suunnitteilla oli kyllä tunti mutta juu.. näin tällä kertaa 8)

eli tekstiä ei tule vkl sillä olen siellä mökkeröimässä eikä sinne raahata konetta 8) hellurei♥

kisusi~